About Legebyen.dk

legebyen.dk

Vores børn fortjener det bedste legetøj i verden - Legetøj som er underholdende, farvestrålende, sjovt, lærerigt og udviklende. Legetøj som stimulerer sanserne og styrker motorikken og så skal det naturligvis være sikkert og af høj kvalitet, så det kan holde til mange timers leg. Vores indkøbere har nøje udvalgt lige netop det legetøj, der giver allermest legeværdi for pengene! Her finder du legetøj fra kendte mærker som LEGO, Playmobil, Brio, Fisher-Price, Hape, Dantoy, Krea, DR og spil fra blandt andre Danspil og Ravensburger, men også mange fine varer, fra mærker som måske endnu ikke er almen kendte. Vi har erfaring fra institutionsbranchen og tilbyder derfor også et bredt sortiment af institutionslegetøj. Hvorfor nøjes med at lege med yndlingslegetøjet i børnehaven, når man kan få det hjemme? I Hapes verden finder du smukt og funktionelt trælegetøj! Fine køkkener, flotte dukkemøbler, glade køretøjer og naturligvis overdådigt legemad i træ og filt. Skal legen foregå udenfor kommer vi ikke uden om svanemærket kvalitetslegetøj fra danske Dantoy. Om det er bobslæder og numsebrædder til brug i sneen, spand, skovl og si til stranden, køkkenservice til te-selskabet i sandkassen eller blot en køretur på den elskede røde og blå skubbe scooter, ja så er det legetøj fra Dantoy, du skal have fat i! Når vi snakker om legetøj kommer vi heller ikke uden om den fine klassiske røde dukkevogn i træ fra Krea eller de folkekære DR dukker kendt fra TV. Skal der hygges med spil og socialt samvær kommer Danspil og Ravensburger på banen. Vi har underholdende og lærerige spil til både store og små, hvad enten der skal spilles indenfor eller udenfor! Legebyen.dk er 100% dansk og selv om vi ikke er nogen gammel virksomhed, har vi mere end 20 års erfaring fra legetøjs branchen med os i ryggen. Vi er fysisk placeret i Viborg og du er altid velkommen til at hente dine varer her hos os i stedet for at betale for at få det bragt hjem til dig.

Revenue : 1M-10M Industry : Retail Location : Denmark Employees : 10-50

SaaS Adoption

SaaS Adoption indicates the level of adoption by this company of software as a service services.

Cloud Adoption

Cloud Adoption indicates the level of adoption by this company of cloud services.

IT Footprint

IT Footprint gives a relative indication of how much IT services this company consumes.

IT Spend

IT Spend shows roughly how much this client spends on IT per year in USD.

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Know the products your prospects use

Enlyft provides you with access to our real-time data platform where you can access insights into a company’s tech stack, firmographic data, and more.

Vendor Usage

Legebyen.dk uses 5 different technologies from 24 different vendors. They have above average use of several technologies including OpenX, VirtueMart and Taboola.

Product Categories

Legebyen.dk uses products from 41 different product categories. They are particularly heavy users of products in Web Analytics, Advertising Campaign Management, and eCommerce.

Recently Detected Technologies

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Technology Category Vendor Usage
VirtueMart eCommerce VirtueMart
Taboola Content Marketing Taboola
OpenX Ad Servers OpenX
PubMatic Online Advertising PubMatic
MooTools Software Frameworks MooTools

Are you interested in knowing other companies with similar tech stacks?

Reveal what vendors your prospects are using

Enlyft Sales Insights gives you instant access to the tech stack and firmographics of millions of companies worldwide.
Logos provided by Clearbit

© Enlyft | All rights reserved.