About Follestad Trend AS

follestad.no

Follestad & Co ble grunnlagt i Christiania i 1923 av Enoch Follestad. Ideen bak etableringen var å selge herreklær i alle størrelser. Uansett hvor stor eller liten du var, skulle du få ferdig konfeksjon som passet. Follestad-butikken i Akersgata 28 blir drevet på samme måte i dag. Follestad.no er intet unntak, med hovedmål om å bevare verdifulle tradisjoner. Med gjennomtenkte og håndplukkede innkjøp, vil vi gjøre vårt aller beste for å tilby en god opplevelse hos Follestad. Follestad gruppen drives i dag av far og sønn Bengt og William Follestad. Da yngstemann William Follestad returnerte fra utenlandsstudier i år 2000 ble Follestad fornyet med flere butikker som fokuserte på en yngre og motebevisst kundegruppe. I dag har Follestad 11 butikker på Østlandet, outlets på Norwegian Outlet på Vestby og Ålgård, samt nettbutikken. Den lange fartstiden har vært en avgjørende faktor for at vi i dag besitter den kunnskapen som trengs for at våre kunder skal få den ultimate veiledningen for deres personlige stil og behov. Follestad har utvidet dagens sortiment til å også gjelde dame. Det er ikke lenger kun herreklær i alle størrelser som er kjerneverdien til Follestad. I 2013 åpnet Follestad sin første dameavdeling på Strømmen Storsenter, og året etter var det klart for den første dameavdelingen i Follestad sin butikk i Akersgaten 28. I oktober 2018 åpnet vi vår tredje dameavdeling i vår butikk i Kongens Gate 22. Follestad.no ble etablert høsten 2009. Nettbutikken ble startet for å øke tilgjengeligheten av vårt sortiment, og gjøre innkjøpene av klær raskere og enklere for deg som kunde. Follestad.no skal sikre at du som kunde til en hver tid, og sted, kan handle kvalitetsklær fra kjente merker, raskt og enkelt.

Revenue : 10M-50M Industry : Retail Location : Norway Employees : 50-200

SaaS Adoption

SaaS Adoption indicates the level of adoption by this company of software as a service services.

Cloud Adoption

Cloud Adoption indicates the level of adoption by this company of cloud services.

IT Footprint

IT Footprint gives a relative indication of how much IT services this company consumes.

IT Spend

IT Spend shows roughly how much this client spends on IT per year in USD.

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Know the products your prospects use

Enlyft provides you with access to our real-time data platform where you can access insights into a company’s tech stack, firmographic data, and more.

Vendor Usage

Follestad Trend AS uses 5 different technologies from 17 different vendors. They have above average use of several technologies including WooCommerce, OpenX and Zendesk.

Product Categories

Follestad Trend AS uses products from 28 different product categories. They are particularly heavy users of products in Advertising Campaign Management, Conversion Optimization Marketing, and Online Advertising.

Recently Detected Technologies

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Technology Category Vendor Usage
Zendesk Customer Service Management Zendesk, Inc.
Zendesk Chat Customer Service Management Zendesk, Inc.
WooCommerce eCommerce Automattic
React Software Frameworks Facebook Inc
OpenX Ad Servers OpenX

Are you interested in knowing other companies with similar tech stacks?

Reveal what vendors your prospects are using

Enlyft Sales Insights gives you instant access to the tech stack and firmographics of millions of companies worldwide.
Logos provided by Clearbit

© Enlyft | All rights reserved.