About Thomas More Hogeschool

thomasmorehs.nl

Pabo in hartje Rotterdam vlak achter het centraal station💚 💚. Wij leiden mensen en leraren op voor het basisonderwijs die de (toekomstige) wereld nodig heeft. Met ongeveer 900 studenten zijn we persoonlijk, innoverend en denken niet in hokjes. Wij durven het anders te doen, bieden een plek waar nieuwe creatieve ideeën ontstaan en uitdagingen worden getackeld. Jij bent MORE than a teacher! Professionele en persoonlijke ontwikkeling Op Thomas More Hogeschool weten we dat goed onderwijs en persoonlijke aandacht nodig zijn voor succesvolle ontwikkeling. Je ontwikkelt je als mens en als professional en krijgt de ruimte en ondersteuning om je talenten maximaal te ontplooien. We kiezen steeds voor verbetering en innovatie en investeren veel in onderzoek naar en toepassing van de nieuwste inzichten op het gebied van leren en ontwikkeling. Internationalisering Voor de nieuwste inzichten op het gebied van leren en ontwikkeling kijken we ook nieuwsgierig over de landsgrenzen met buitenlandse stages en projecten. Extra bevoegdheden; meer mogelijkheden na je studie Naast je pabo-diploma behaal je op Thomas More Hogeschool binnen het programma de akte van bekwaamheid Godsdienst/Levensbeschouwing voor leraar katholiek primair onderwijs. In het vierde studiejaar kun je aanvullende diploma’s behalen zoals het Jenaplandiploma, Daltoncertificaat of certificaat Cultuurcoördinator. Ook is er de mogelijkheid om tijdens je studie je post-hbo-diploma Bewegingsonderwijs te behalen. Carrière en baanperspectief De arbeidsmarkt is gunstig voor leraren basisonderwijs in Rotterdam. Thomas More Hogeschool werkt intensief samen met zeven katholieke schoolbesturen in Rotterdam en omgeving: RVKO, WSKO, SIKO, SKOP, Floreo, Laurentius en Groeiling.

Revenue : 200M-1000M Industry : Higher Education Location : Netherlands Employees : 1000-5000

SaaS Adoption

SaaS Adoption indicates the level of adoption by this company of software as a service services.

Cloud Adoption

Cloud Adoption indicates the level of adoption by this company of cloud services.

IT Footprint

IT Footprint gives a relative indication of how much IT services this company consumes.

IT Spend

IT Spend shows roughly how much this client spends on IT per year in USD.

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Know the products your prospects use

Enlyft provides you with access to our real-time data platform where you can access insights into a company’s tech stack, firmographic data, and more.

Vendor Usage

Thomas More Hogeschool uses 5 different technologies from 58 different vendors. They have above average use of several technologies including Oracle Application Express, Java and Python.

Product Categories

Thomas More Hogeschool uses products from 61 different product categories. They are particularly heavy users of products in Software Frameworks, Operating Systems, and Business Intelligence.

Recently Detected Technologies

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Technology Category Vendor Usage
Oracle Application Express Software Frameworks Oracle
Java Programming Languages Oracle
Python Programming Languages Python Software Foundation
Windows 8 Operating Systems Microsoft Corporation
Zabbix IT Management Software Zabbix

Are you interested in knowing other companies with similar tech stacks?

Reveal what vendors your prospects are using

Enlyft Sales Insights gives you instant access to the tech stack and firmographics of millions of companies worldwide.
Logos provided by Clearbit

© Enlyft | All rights reserved.