About Consumentenbond

consumentenbond.nl

De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten waar u vindt wat u zoekt en krijgt waar u recht op heeft. De Consumentenbond is het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten. Identiteit De belangrijkste pijlers onder onze identiteit zijn onze onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid, onze relatie tot de consument en het feit dat we in de breedte actief zijn om het consumentenbelang te dienen: van financiën tot zorg, van elektronica tot de interneteconomie, van reizen tot voeding. Een onderscheidend onderdeel van onze identiteit is dat we een organisatie van en voor consumenten zijn. Consumenten hebben het voor het zeggen en we dienen slechts één belang, dat van de consument. Consumenten zijn het hart, de eigenaar en de gebruikers van de Consumentenbond. Onafhankelijk Onafhankelijkheid is een kernwaarde van de Consumentenbond. Een belangrijk kenmerk van ons handelen is verder dat we transparant willen zijn over wat we doen. We hebben geen winstoogmerk: al onze inkomsten worden gebruikt om verbeteringen voor consumenten te realiseren. En onze adviezen, standpunten en onderzoeken worden op geen enkele manier beïnvloed door belangen van derden. Betrouwbaar & deskundig De betrouwbaarheid van ons werk staat hoog in het vaandel. Dat vraagt om deskundige en toegewijde medewerkers, en ook om zorgvuldige procedures en kwaliteitsborging. Niet alleen onze achterban, maar ook het bedrijfsleven, waar wij vaak kritisch tegenover staan, heeft daar recht op. Samen met consumenten Op ons internetplatform informeren we consumenten en consumenten informeren ons en elkaar om zo betere keuzes te maken. We geven advies en verlenen diensten om het u makkelijker te maken als je door de bomen het bos niet meer ziet; we lossen met elkaar problemen van consumenten op en kunnen samen met hen ook betere voorwaarden of voordelen bedingen.

Revenue : 50M-100M Industry : Civic & Social Organization Location : Netherlands Employees : 200-500

SaaS Adoption

SaaS Adoption indicates the level of adoption by this company of software as a service services.

Cloud Adoption

Cloud Adoption indicates the level of adoption by this company of cloud services.

IT Footprint

IT Footprint gives a relative indication of how much IT services this company consumes.

IT Spend

IT Spend shows roughly how much this client spends on IT per year in USD.

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Know the products your prospects use

Enlyft provides you with access to our real-time data platform where you can access insights into a company’s tech stack, firmographic data, and more.

Vendor Usage

Consumentenbond uses 5 different technologies from 47 different vendors. They have above average use of several technologies including Omniture, Exchange Online and Java.

Product Categories

Consumentenbond uses products from 33 different product categories. They are particularly heavy users of products in Software Frameworks, Email & Social Media Marketing, and Enterprise Resource Planning (ERP).

Recently Detected Technologies

Enlyft tracks the use of over 15,000 technologies and has proprietary data on over 18 million companies worldwide.

Technology Category Vendor Usage
Omniture Enterprise Marketing Management Adobe Inc
Java Programming Languages Oracle
J2EE Software Frameworks Oracle
Exchange Online Email Communications Technologies Microsoft Corporation
GrooveHQ Customer Service Management Groove

Are you interested in knowing other companies with similar tech stacks?

Reveal what vendors your prospects are using

Enlyft Sales Insights gives you instant access to the tech stack and firmographics of millions of companies worldwide.
Logos provided by Clearbit

© 2023 Enlyft | All rights reserved.